Wateringen bruiste tijdens Winkel & Wijn, Homemade Market en atelierroute weer groot succes

08-september-2024

Afgelopen zaterdag was het in Wateringen zeer gezellig. Drie evenementen zorgde voor veel bezoekers verspreid over de dorpskern.

De Wateringse Winkeliersvereniging organiseerde met Winkel & Wijn en Fresh Markets twee van de events. Alle organisatoren blikken terug op een succesvolle dag. De Culturele Raad Wateringen was initiatiefnemer van Open Atelierroute (OAWK).

Tijden Winkel &Wijn  kon je tussen 14.00 en 17.00 uur bij vele winkels in Wateringen een glas wijn proeven. Aan de editie deden dit jaar bijna 30 verschillende winkeliers mee. Bezoekers maakten op een

ludieke manier kennis met winkels en genoten van een drankje en hapje. De wijnen en hapjes werden ook door de winkeliers verzorgd.. Tegelijkertijd vond ook de Home Made Market plaats. Zo’n dertig kramen met originele en handgemaakte spullen van makers. Drie events zorgde samen voor een gezellige reuring in Wateringen.

Het volgende evenement dat de winkeliersvereniging organiseert met Toneelgroep Wateringen is de Halloween vossenjacht. Dit jaar op vrijdag 25 oktober. Tijdens Open Monumentendag is er uiteraard in Wateringen ook veel te bekijken.